Архиве

Protected by Copyscape

Сарадња са  ПУ „Лане“

 

Први школски дан остаје у сећању свакогa од нас. Сваки први септембар уз одрастање доноси и нове обавезе. Сарадња наше школе са ПУ „Лане“ одвија се готово на свакодневном нивоу. Непосредна близина наших зграда омогућава нам да се будући прваци упознају са школом знатно пре поласка у први разред.

У циљу што бољег уклапања у школски живот и нове обавезе, редовно организујемо дружења сa предшколцима и упознајемо их са школом.  Родитеље будућих првака упознајемо са радом школе како бисмо успоставили што ефикаснију сарадњу и сваке године одржавамо родитељске састанке.

У нашој школи  организовали смо састанак за родитеље будућих првака  у среду    7. марта 2018.године. Директор школе Добрица Синђелић, поздравио је присутне родитеље, захвалио се на бројном одзиву, указујући управо на битност сарадње  родитеља и школе.  Стручна служба ПУ „Лане“ одржала је  предавање у коме су повезали рад и постигнућа деце у предшколском узрасту, са вештинама и знањима потребним за почетак једног новог периода у животу.

 

Текст и фотографије

Снежана Теофиловић

школска библиотекарка