Архиве

Protected by Copyscape

 

СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАКА У ШК. 2018/19. ГОД.

 

Свечани пријем ученика 1.разреда одржан је 03.09.2018. год. у 10.00 часова у свечаној сали наше школе. Пријему су присуствовали наставници и директор школе Добрица Синђелић, председник Општине Гроцка, Драгољуб Симоновић, представници Општинског већа и локалне заједнице.

Присутнима се обратио директор наше школе, Добрица Синђелић, пожелео првацима срећан почетак школовања, дао смернице за успешно учење владање, и обавестио родитеље о могућностима које наша школа пружа ученицима, као и о пројектима у које је школа укључена. Затим се обратио председник Општине Гроцка, Драгољуб Симоновић, који је такође првацима пожелео срећан полазак у школу, и изразио уверење у даљу успешну сарадњу наше школе и општине.

Учитељи 1.разреда у шк. 2018/19. год. су: 1/1 – Љиљана Кнежевић, 1/2 – Радица Костадиновић, 1/3 – Милена Јанковић и 1/4 – Слађана Вагић.

Координатор и организатор приредбе је школска библиотекарка Снежана Теофиловић, хором је руководила наставница музичке културе Ива Ивовић, рецитаторски део приредбе припремила је учитељица  Бојана Теофиловић.