Архиве

Protected by Copyscape

Представа „Снежана и седам патуљака“

Драмско-рецитаторска секција веома успешно ради у подручној школи у Доњој Мали. Секција броји 11 чланова-ученици 3/3 и 4/4 одељења (Ана Вагић, Милица Вагић, Невена Стекић, Ања Маринковић, Теодора Мијатовић, Богдан Станић, Михаило Грујичић, Слађана Радовановић, Анита Драча, Сара Драча и Никола Маринковић). Ова мала али одабрана група, представила се ученицима, родитељима и наставницима представама за Нову годину и 8. март, а гостовала је и у неким одељењима. Поред изузетне глуме, ученици показују и изузетну креативност у осмишљавању костима и сцене. Део те креативности и атмосфере делимо са Вама. Погледајте фотографије из представе „Снежана и седам патуљака“ и уживајте са нама.

Снежана и седам патуљака Наратори-Милица и Невена Поспанко-Богдан Станић Смешко-Ана Вагић и Љутко Љутко-Михаило, Радиша-Теодора, Смешко-Ана и Штедиша-Ања Снежана (Слађана Радовановић) је изабрала Љубишу (Сара Драча). Љубав је победила.

 

Позивамо Вас на неку од наших будућих представа (у припреми су представе „Лакоми мечићи“ и „Љутито мече“). Бићете благовремено обавештени. Овом приликом захваљујемо се родитељима на помоћи око реквизита и костима.